ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА  logo-easpd-small

  

Вход за членове

Вход за нови членове

Национални награди НАСО 2020

Фондация „Св. Николай Чудотворец“
Есетере България

Галерия

Удостоените да бъдат носители на Националните годишни награди на НАСО за 2014 год.

I. КАТЕГОРИЯ ОБЩИНИ:

    • Община Пловдив

Община Пловдив печели наградата за активната си социална политика, показана устойчивост и иновативност на социални модели през изминалите години. Пловдив активно налага подход на работа за ефективно партньорство на всички нива – с местни доставчици на услуги, други общини и неправителствения сектор и администрацията е винаги отворена за диалог и съвместна работа. 

2014 plovdiv

plaket NASO 2014 Plovdiv

    • Община Карнобат

Община Карнобат е един от моделите за успешна социална политика и реализация на ефективни социални услуги. В града функционират 11 социални услуги, а приключеният процес на деинституционализация е превърнал Общината в модел и пример за подражание на българските общини. Община Карнобат непрекъснато генерира иновативни и ефективно модели за социална подкрепа и партньорство.

2014 karnobat

plaket NASO 2014 Karnobat

II. КАТЕГОРИЯ КОРПОРАЦИИ:

    • Няма наградени

III. КАТЕГОРИЯ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ

  • Фондация "Международна социална служба - България"

 От своето създаване досега организацията е изпълнила над 15 проекта, основно в областта на развитието и предоставянето на социални услуги за деца и семейства, в 8 от които е била водеща организация. МСС-България е активен член на НАСО и ярък пример за успешна реализация на партньорство между местни власти и различни институции и организации, имащи отношения към създаването и осигуряването на качествени и ефективни социални услуги и иновативни методи, в това число и успешна деинституционализация, има реализирани значими проекти с много силно социално въздействие. МСС-България използва също и вътрешна система за оценка на качеството, което е иновативен за България подход, но в пълно съответствие с водещите европейски и световни тенденции.

2014 MSS

plaket NASO 2014 MSS

 

Досегашни носители на наградите са:


Заетост за всички

bootEmpl

Портал за социални политики

 

NASOki-logo

 

Обучителен център

 

Обучителен център

 

Календар

Пон Вт Сря Чет Пет Съб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Предстоящо